CI-IT

even voorstellen.. CI-IT BV

In 2017 heeft het team van Kubus Dongen ons geadviseerd bij het oprichten van CI-IT (see-it) B.V. CI-IT richt zich op de ontwikkeling van software met betrekking tot het vinden en collecteren van online informatie. Ons nieuwste product is OsiScraper, een geavanceerd webscraping programma waarmee heel gemakkelijk en gericht informatie van webpagina’s geëxtraheerd kan worden in een spreadsheet- (CSV/XLSX) of database-bestand (SQL). Hierbij kan gedacht worden aan teksten, URL’s, afbeeldingen en video’s.

Kubus Dongen neemt ons op administratief vlak veel werk uit handen. De dienstverlening is uitstekend, altijd worden de zaken op tijd geregeld en dit wordt altijd met grote zorgvuldigheid gedaan. We durven onze administratie met een gerust hart over te laten aan Jack en zijn team. Wat we met name erg waarderen is dat iedereen uit het team altijd de tijd voor je neemt als je even iets wilt overleggen, of graag advies wil. Dit kan over van alles zijn.. van arbeidscontracten tot investeringen.

Als klant word je altijd serieus genomen en er wordt écht met je meegedacht. De lijntjes zijn kort en dit werkt erg prettig. Wij zijn erg tevreden en hopen nog lang gebruik te kunnen maken van de uitstekende dienstverlening van Kubus Dongen.

To the point advies voor ondernemers