Kantoor Dongen

Over Nova Adviseurs

Jack van den Nieuwenhuizen, geboren op 16 december 1963 te Dongen. Samen met mijn vrouw Brenda eigenaar van Nova Adviseurs. Omdat Jack altijd al affiniteit met cijfers heeft gehad is hij zich gaan scholen voor op dit gebied. Mijn diploma’s zijn in de loop der jaren aangevuld met MBA en SPD1. Na zo’n 10 jaar ervaring opgedaan te hebben heb ik in 2006 de keuze voor eigen ondernemerschap gemaakt. In eerste instantie als zelfstandig kantoor Jabren Administraties.

Om het e.e.a. wat meer “body” te geven heeft Jack zich in februari 2010 aangesloten Bij Kubus. Een Franchise van samenwerkende administratiekantoren hetgeen een goede keuze bleek te zijn. De daarop volgende jaren groeide het kantoor flink door en werden er diverse mijlpalen behaald. De onderneming heeft inmiddels een mooi kantoorpand aan de Tramstraat 53 in Dongen en hebben we enkele medewerkers tot het team mogen verwelkomen. Door deze groei werd de afhankelijkheid van Kubus steeds minder en na 12 ½ jaar Kubus Dongen, hebben we in oktober 2022 de beslissing genomen om volledig zelfstandig verder te gaan.

We zijn lid geworden van de NOAB en hopen de komende jaren al onze klanten de aandacht te geven die zij verdienen. 

To the point advies voor ondernemers

Jack

eigenaar / adviseur

Paul

adviseur van de toekomst

Angelique

financieel medewerker

Werken bij NOVA adviseurs

CI-IT

Wat onze klanten over ons zeggen

Nova adviseurs neemt ons op administratief vlak veel werk uit handen. De dienstverlening is uitstekend, altijd worden de zaken op tijd geregeld en dit wordt altijd met grote zorgvuldigheid gedaan. We durven onze administratie met een gerust hart over te laten aan Jack en zijn team. Wat we met name erg waarderen is dat iedereen uit het team altijd de tijd voor je neemt als je even iets wilt overleggen, of graag advies wil. Dit kan over van alles zijn.. van arbeidscontracten tot investeringen.