ETOS Dongen

Hallo,

Ik ben Monic van de Mortel, Franchiseneemster van Etos Dongen en dat doe ik met veel plezier.

Wij zijn een zelfstandige winkel, die aangesloten is bij de Etos Organisatie. Daardoor kunnen we de zorg voor het goedkoopst inkopen en de reclame uitstraling aan een team deskundigen overlaten en zo de meeste producten gemakkelijk via ons bestelsysteem bij Etos bestellen.

Zelf zorgen we met ons team voor de gezellige sfeer, de kennis en de leuke snuffel artikelen in onze winkel.

Omdat we het daar al druk genoeg mee hebben heb ik mijn administratie jaren geleden al uit handen gegeven aan Kubus Dongen. Dit tot grote tevredenheid.

Ik kan met al mijn administratieve vragen bij Jack en zijn team terecht. Ook als het buiten het terrein van Jack valt weet hij precies waar ik te recht kan binnen hun organisatie, bv bij de juridische afdeling. Zo heeft Jack ons bijgestaan met het voortraject van onze verhuizing en ervoor gezorgd dat het voor ons alles overzichtelijk was waardoor we een wel overwogen beslissing konden nemen. Ook zorgt Jack binnen hun organisatie voor mijn personeelsadministratie. Lekker makkelijk, alles onder één dak.

Het geeft mij veel rust omdat ik thuis alles kan uploaden in de administratiesystemen op een moment dat het mij het beste uitkomt.

Met vriendelijke groet,

Monic van de Mortel

Etos Dongen

To the point advies voor ondernemers