Ons CAAT!

Welkom bij Ons CAAT! B.V.

Onze horecagelegenheden op diverse vakantieparken in Hoeven en Renesse zijn echte seizoensgebonden organisaties. In de wintermaanden richten we ons voornamelijk op evenementen en in de zomermaanden is het knallen in onze restaurants, snackbars, pizzeria, terrassen, bakkerij en bistro’s.

De vakantiegast, kampeerder en vaste vakantiegast is van harte welkom voor een rijkelijk gevulde borrelplank op ons zonnige terras, afhaalmaaltijden of een lunch/diner in het restaurant. Onze koks bereiden de lekkerste gerechten met passie. Wij werken met de beste ingrediënten en zoveel mogelijk biologisch. Tevens vinden wij het belangrijk dat mensen weten dat ze met speciale dieetwensen en/of bereidingswijze bij ons aan het juiste adres zijn voor heerlijke en met aandacht bereide gerechten.

Om juist de dingen te doen die wij het allerleukste vinden moet je soms andere aspecten van je bedrijf uitbesteden aan degene die daar verstand van hebben. Zo werken wij fijn samen met Kubus Dongen die de kassa koppelingen beheerd en de lonen van alle 50 medewerkers verzorgd.

To the point advies voor ondernemers